Ali je restavracija Izola zgodba o uspehu

Živimo na sončni strani Alp. Čeprav smo majhni imamo prav vse kar imajo veliki in še več. Imamo čudovite gore, prelepe ravnine in čisto morje. In pa srčnost naroda. Kot pravi lokal patriot sem zelo navezan na svoje rojstno mesto in vedno sem govoril, da ga nikoli ne bom zapustil.

Če pa že moram v svet, pa bo to obala, pravzaprav Izola. Ja res je, točno mesto. Vsi so se mi vedno smejali, smejali so se temu kar sem govoril, ne meni. In na koncu se je res zgodilo. Življenje me odpeljalo od doma, čisto na drugi konec. Čudna so pota gospodova, sem vedno potem govoril, ko sem se že vpel v primorsko življenje. Pa nič ni bilo težko. Enostavno spakiral kovčke, sedel v avto in se odpeljal. Kot, da bi šel po nakupih v kak trgovski center. Še danes je družina šokirana, pa je minilo desetletje in pol odkar sem na slovenski obali. Doma sem pustil odlično službo in se podal v gostinske vode. Vedno mi je bila želja imeti lokal. Pa ne kakšna restavracija Izola, ampak samo lokal, kjer strežejo samo pijače in tople napitke. Pa mi je tudi to v življenju uspelo. Zraven restavracija Izola sem odprl nočni lokal v bližini znane izolske plaže. Celo desetletje sem tako jadral v gostinskem poslu, nakar me je zdravje in pa ritem nočnega življenja prisil, da spremenim način življenja. Moj lokal se je zaprl in prodal. Sosed, čigar je restavracija Izola pa še danes vztraja in to uspešno. Ima eno boljših restavracij, kjer lahko ob odlični hrani in dobri kapljici s prijatelji brez skrbi preživiš kakšno urico ali pa tudi dve.

Ta restavracija Izola je bila prej navadna povprečna picerija, zdaj pa je znana kulinarična točka, znana predvsem po izvrstno pripravljenih svežih divjih ribah. Prijateljeva restavracija Izola je zgodba o uspehu, dokazal je, da se s trdim in poštenim delom da tudi uspeti.

Ali je restavracija Izola zgodba o uspehu